Aan tafel

Lekker gezellig samen met familie en vrienden aan tafel 

Vamaf 25 à 30 personen (afhankelijk van je budget) komen wij langs om u en uw gasten culinair te verwennen. Indien u wenst kunnen wij zorgen voor oa. het klaarzetten, aankleden en dekken van de tafels. Wij zorgen liever zelf voor borden, bestek & glazen. Ook de keuken-& serveerbenodigen komen mee. De bediening van het menu alsook van uw of onze dranken is voorzien.

De bedoeling is dat u tijd heeft om gezellig mee te genieten met uw gasten, zonder zorgen.

Afhankelijk van uw culinaire en budgettaire verwachtingen stellen wij een formule samen uit een keuze voorgerechten, soepen, tussengerechten, hoofdgerechten en desserten. 

Hieronder kan u een aantal suggesties vinden …

Fris

Zuiderse garnaalsalade

Gamba’s op méditerrane wijze

Waaier van Parmaham met meloen en Porto

Gandaham gevuld met grijze garnalen en gerookte zalm

Canneloni van gerookte zalm met rivierkreeftjes

Soepen

Rijkelijke zuiderse vissoep met rivierkreeftjes

Gele paprikasoep met koriandergarnaaltjes

Bospaddestoelenvelouté met eendenborstsnippers

Duet van bloemkool en broccoli met gerookte zalm

Amerikaanse maïssoep met st-jacobsvruchten

Kerriesoep met mango, kokos en scampi

Waterkerssoep met pestoscampi

Spinaziesoep met gerookte forel

Warm

Scampispies op een saffraanrisotto

Warm gerookte zalmfilet met bieslooksalade

Crabcake met Spaanse tortilla en kruidenhollandaise

Kippenhaasje met parmaham, mozzarella & basilicum

Varkenshaasje met champignonpeperroom

Parelhoenfilet met sauternesdruifjes

Kalfmédaillon met eigen jus

Speenvarkenfilet met dragonhollandaise

Eendenborstfilet met frambozenjus

Lamsfilet méditerrané

Kalkoenmédaillon met kruidentapenade

Dessert

Warm ananas of banaangebakje met ijs & warme chocoladesaus

Javanais, miserable en passievruchtenbaverois

Tarte tatin met cava-appeltjes en vanilleroom

Chocolademoelleux met vanille-ijs & lauwe rode vruchten

Citroentaartje met coulis & crumble van meringue 

Koepel van frambozen met chocolade-speculoos crumble

Nougat glacé met bosvruchten


© De Feestmeester & Lamuse - Jo van malcot & petra claeys - 016 623 452 - info@defeestmeester.be & info@lamuse.be